Stavsjö Krog & Café och Presentbutik

Stavsjö Krog & Kafé och Presentbutiks foto. Välkommen till Stavsjö Krog & Kafé och presentbutik

 finns i Kolmården vid E4:an mellan Nyköping och Norrköping, i gränslandet där Östergötland möter Sörmland. Vi jobbar för kvalitet och engagemang med kunden i fokus. Miljön är ombonad, hemtrevlig och fräsch. Maten lagas från grunden Kakorna bakas i eget bageri.  Om möjligt så köper vi  närproducerade råvaror. Presentbutiken med tillhörande webbutik är välfylld med fokus på lantlig inredning och ekologiska leksaker. Just nu bygger vi ut restaurangen för att ni är så många som stannar hos oss. Allt öppet som vanligt!Familjen Carlsson med medarbetare

Öppet alla dagar 07.00-21.00

Sista beställningen från köket 20.30

Smörgåsar finns fram till stängning,

Se öppettider vid storhelger här. 

Till Hemsidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.