Julbord 2018

Sjöstugan

Jul i stugan

Förra årets uppskattade julbord kommer självklart tillbaka i år. Vid Bråvikens strand kan Ni koppla av och njut av ett fantastiskt julbord i en lika fantastisk miljö.

Vi kommer att göra allt för att ge dig och ditt sällskap en minnesvärd upplevelse av smaker, dofter, stämning och personlig service i en miljö som gör att Ni kommer att känna att julen verkligen är nära.

Till Hemsida

Villafridhem

Välkomna till vårt traditionella julbord

Från den 24 november till och med 22 december serverar vi vårt julbord. Marschaller och eldkorgar visar vägen in i decembermörka Kolmården. Välkommen in i en genuin miljö där er njutning och maten är i fokus. Våra prisbelönta kockar lagar ett klassiskt julbord och sommeliererna kryddar vår egna snaps.

Vi pyntar hela anläggningen smakfullt med jultomtar, girlanger och granar och huset doftar gott av julblomster och hemlagad mat. I butiken hittar du julprydnader och fina julklappar till försäljning. På Villa Fridhem får du verkligen en genuin julkänsla – och den håller i sig i länge…

Finns några matavvikelser önskar vi att ni meddelar detta i samband med bokningen. 

Till Hemsida

Djurparken – Vildmarkshotellet

Sagojulen fortsätter på Vildmarkshotellet
Tillbaka på hotellet, efter en magisk stund i parken, väntar massor av härliga julaktiviteter för hela familjen. Här bjuds det in till tomteverkstaden – där barnen får göra sitt eget julpyssel, dansa med nissarna och mycket annat skoj!

I restaurangen serveras en julinspirerad buffé och i baren finns värmande drycker och tilltugg som hör julen till för både stora och små. Efter en god natts sömn kan ni återigen uppleva sagojulen inne i parken.

Till hemsida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.