Övergångstället & busshållplatsen vid valhalla en kombinerad dödsfälla

Xeni Ferizaj‎ till Allmän Info Kolmården – För Alla

19 tim · 

Vallhallavägen busshållplats och övergångställe..

Hoppas att inte händer något där.. det har blivit så farligt plats.. Åker buss och varje gång man ska över där så är det livsfarligt.. Idag just en mercedes höll på köra på många av oss som skulle passera på övergångstället.. bilen la i omkörning innan övergångstället såg att folk gick där men körde rakt genom dem utan att reagerasen körde om bussen .. Och hoppas att den personen läser detta också.. Tänk du som körde utan respekt på mäniskor ,. tänk vi har också familj barn, eller dem som passerade skulle hem till sina föräldrar från skolan .. men nej du hade säkert bråttom och bara körde .. din blick var långt borta nånstans du skulle.. från chocken han inte se din reg skylt denna gång .. känns som man ska ha en gopro kamera snart… 
Hoppas att det är flera än jag som tycker att just denna busshållplats är livsfarligt kanske är det några till såna busshållsplatser i vårt område vi bor, då är dags att vi gör något innan det händer någon olycka… 
Vet någon vem vi ska kontakta angående detta så att trafiken styrs på annat sätt när bussen stannar , kanske få man göra som på strandvägen att ingen kan köra om där … I visa länder är förbjudet att köra en buss som har stannat.. men här har vi lite regler som inte är tydliga.. eller så visa har tagit för längre sedan körkortet och inte vet nya reglerna ….—  känner sig bekymrad.

Hittade en intressant åtgärdsplan som jag tycker alla ska läsa handlar om planer på cykelbanor m.m https://trafikverket.ineko.se/Files/sv-SE/53301/Ineko.Product.RelatedFiles/2018_179_atgardsvalsstudie_bristande_framkomlighet_fran_E4_an_genom_krokek_till_kolmardens_djurpark.pdf