Anmälningssuccé för O-Ringen Kolmården i Norrköping – redan 13 200 anmälda!

Att världens största orienteringstävling kommer till Kolmården och Norrköping har nog inte många i regionen missat. Nu märker vi också att orienterare från världens alla hörn vill komma hit och det andra anmälningsstoppet blev en riktig succé. Hela 13 200 personer har redan anmält sig och historiskt är det en riktigt bra siffra när man tittar på tidigare O-Ringen. Bara en gång de senaste 10 åren har siffran varit högre och det var i Sälen 2016.

– Den höga siffran är verkligen ett betyg på att regionen är attraktiv som destination och semestermål och det är ju också en fin hyllning till den fantastiska terräng och natur som alla våra deltagare och besökare kommer få ta del av, säger Tomas Öberg som är projektledare för O-Ringen Kolmården 2019.

Det fina anmälningsläget visar också att konceptet, där familj och gemenskap verkligen är satt i fokus, uppskattas hos våra deltagare. 

Varmt välkomna till folkfesten!

För mer information kontakta gärna:

Tomas Öberg, Projektledare O-Ringen Kolmården 2019, 070-227 75 40

Henrik Boström, VD O-Ringen AB, 070-380 84 89