Valborg Villa Fridhem 2019

Valborg

Tisdag 30 april  2019,  firar vi traditionsenligt in våren tillsammans. I vår vackra park erbjuds roliga aktiviteter för barn och vuxna från klockan 18.00. Kören sjunger in våren klockan 20.15  och därefter tänds den värmande brasan. I våra matsalar kan ni äta en vällagad middag innan ni myser vid brasan. Det finns även lättare förtäring, fika och dryck i parken för den som önskar. Ta med familj och vänner på en trevlig vistelse med mat, dryck och aktiviteter – med eller utan övernattning. Menyn för kvällen kommer att presenteras i mitten av april.

Samåk gärna då parkeringsmöjligheterna är något begränsade och det är bättre för miljön!

Självklart har du som övernattande gäst fri tillgång till relaxavdelningen under vistelsen och vi erbjuder dig även 15% rabatt på våra behandlingar.

http://villafridhem.se/boka-vistelse/